Artikler & vejledninger / Kom godt i gang / Kontrolpanel / Hvad er kontrolpanel og hvordan logger jeg på?

Hvad er kontrolpanel og hvordan logger jeg på?

Når du er oprettet som kunde hos ScanNet, vil du modtage et kontrolpanel login. Dette login bruges til at administrere jeres produkter inkl. koder til de specifikke produkter (mail adresser / webhoteller m.m.).
Herudover kan du også justere og finde information omkring faktureringen af din løsning. Det er også herfra du tilkøber ekstra og opsiger produkter.

Du logger på dit kontrolpanel ved at klikke på "Mit ScanNet" i toppen vores hjemmeside.
Du kan også tilgå login siden ved at følge linket her: controlpanel.scannet.dk.

Hvis du har glemt din kode til kontrolpanelet til du bruge vores guide til at nulstille din kode her : Guide