Nulstilling af kode til kontrolpanel

Når du bliver oprettet som kunde hos ScanNet vil du modtage et ScanNet kontrolpanel login.
Dette login vil være dit brugernavn (SCxxxxxxx), og sammen med din kode vil du i hverdagen kunne få adgang til din løsning(er) hos os i dit kontrolpanel.

Nulstilling af kode

Hvis du har mistet dit kontrolpanel login kan du bestille et nyt via login siden ved at taste dit Kontonummer, domænenavn eller e-mail ind. Vi vil så fremsende en mail til den kontakt mail adresse der skrevet ind på løsningen.

Du kan bruge dette link til at komme videre https://controlpanel.scannet.dk/Login/ForgotPassword

Den mail du får fremsendt indeholder et nulstillings link, og dit kundenummer

Hvis du trykker på "Nulstil nu" vil du blive bedt om at lave en ny kode via siden til vores kundecenter.

Når det er gjort og gennemført, så vil du få tilsendt en mail med bekræftelse på skiftet, og så vil du kunne komme ind via dit kundenummer (SCxxxxxxx) og den nye kode du har lavet på vores kundecenter

Sådan ændre du din nuværende kode til kundecenter

Hvis du allerede kan koden og du gerne vil ændre den så kan du ind i kontrolpanelet her : Kontrolpanel
Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter.
Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn dernæst klikker du på “Min Konto”

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på “Skift adgangskode

Her vil du så skulle taste den nuværende kode (som du er logget ind med) og så den nye kode 2 gange og trykke på "Skift adgangskode".