Hvordan læser du din faktura?

Her finder du lidt mere info om din(e) faktura fra os

Vil du betale online via vores hjemmeside? Se her:

Du kan betale direkte via vores hjemmeside via dette link:
https://controlpanel.scannet.dk/Login/PayInvoice

og ellers kan du læse mere om hvordan du gør her
https://scannet.helpjuice.com/mit-scannet/betal-din-faktura-online

Her er et eksempel på en faktura fra os
Ude til højre har du dit fakturanummer og kontonummer (SCxxxxxx)

- Først har du produktet og evt. domænenavn tilknyttet det produkt
- Dernæst abonnementets periode (længde)
Antallet af måneder det angivne produktet forlænges ad gangen
Antal, som kan variere da det typisk viser hvis du har mere end 1 mailadresse eller antal Office-brugere med samme licens
- Enhedsprisen dækker over pris på det enkelte produkt ex. moms.
- Totalen er det samlede beløb ex moms for det abonnements produkter over periodens længde
- Nederst ser du total prisen inkl. moms der skal betales

Faktura arkiv

Du har også på dit kontrolpanel et fakturaarkiv hvor du kan finde dine tidligere faktura og printe dem ud hvis du ønsker det

Log på dit kontrolpanel

I dit kontrolpanel under menuen i toppen tryk på “Fakturering & betaling”

Nu får du en oversigt over dine produkter der skal fornyes inden for de næste 3 måneder, men i menuen til venstre tryk på “Fakturaarkiv”

Nu vil du have en liste over dine faktura og kan hente den enkelte ved at trykke på fakturanummeret