Din faktura

Her finder du lidt mere info om din(e) faktura fra os.

Betal online via vores hjemmeside

Du kan betale direkte via vores hjemmeside via dette link :
https://controlpanel.scannet.dk/Login/PayInvoice

og ellers kan du læse mere om hvordan du gør her
https://scannet.helpjuice.com/mit-scannet/betal-din-faktura-online

Her er et eksempel på en faktura
Ude til højre har du dit faktura nummer og kontonummer/kundenummer (SCxxxxxxx)

- Først har du produktet og evt domænenavn tilknyttet det produkt.
- Dernæst abm periodens længde
Antallet af måneder det angivne produktet forlænges af gangen.
Antal, kan variere da det typisk viser hvis du har mere end 1 mail adresse, eller antal Office brugere med samme licens
- Enhedsprisen dækker over pris på det enkelte produkt ex. moms.
- Totalen er så det samlede beløb ex moms for det Abonnements produkter over periodens længde.
- Nederst ser du total prisen inkl moms der skal betales

Faktura arkiv

Du har også på dit kundecenter et faktura arkiv hvor du kan finde dine tidligere faktura og printe dem ud derfra hvis du ønsker det.

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk

I dit kundecenter under menuen i toppen tryk på Fakturering & betaling

Nu får du en oversigt over dine produkter der skal fornyes inden for de næste 3 måneder, men i menuen til venstre tryk på Fakturaarkiv

Så vil du have en liste over dine faktura og kan hente den enkelte ved at trykke på fakturanummeret.