Hvordan retter jeg mine kontaktinformationer?

Log ind i dit kontrolpanel med dit kundenummer (SCxxxxxx) og den tilhørende kode

Når du er logget ind, vil du få en liste over "Mine produkter"
Oppe i højre hjørne skal du trykke på dit navn/firma navn og derefter på “Min konto”

Når du er kommet ind under “Min konto"
Tryk på menu punktet "Redigér" ude til venstre

Du vil nu få muligheden for at redigere dine oplysninger som adresse, telefonnummer, mm.

OBS! Vil du ændre informationer der har betydning for ejerforholdet skal der i stedet laves en overdragelse. Læs mere om overdragelse HER