Ændring af abonnement

Du kan op eller nedgradere de fleste at vores løsningen for at få et produkt der passer bedst til dine ønsker, krav eller behov du måtte have til dit abonnement ved os.

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxx) og tilhørende kode.

Under dine produkter klikker du ind på den ønskede løsning, fx dit Webhotel eller Mailhotel

Under dit produkt i menuen til venstre vælger du "Abonnementsskifte"

Nu kan du så under Drop menuen "Skift til" vælge hvad du vil ændre din løsning til.
(Husk at der er forskellige funktioner på de forskellige løsningen, så skifter du til en større løsning, kommer der gerne flere funktioner eller plads til løsningen. Men skifter du til en mindre, vil funktioner eller størrelse ligeledes blive fjernet)