Administrator/udvikler Adgang til løsning

En administrator/udvikler adgang er en adgang du kan give til en person, som du giver lov til at administrere ét eller flere af dine produkter. Personen modtager alle mails om produktet og vil også have adgang til det via sit eget kontrolpanel.

For at give adgang til din fx udvikler af din hjemmeside skal du gøre følgende.

  

Log på dit kontrolpanel - https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxx) og tilhørende kode.


Under dine produkter klikker du ind på den ønskede løsning, fx dit Webhotel eller Mailhotel 
Så finder du punktet under det ønskede produkt der hedder Administrator/udvikler og folder punktet ud ved at trykke på det


– Indtast E-mail invitationen skal sendes til
– Tryk på “Inviter Administrator Så vil billedet opdatere og den vil skrive at den afventer bekræftelse

Den fremsendte mail til den angivne Mail adresse som skal bekræftes vil ser sådan her ud.Når der bliver trykket besvar af Administrator/udvikler bliver du sendt til vores kundecenter for at oprette din adgang
Når du Acceptér invitationen vil du blive bedt om at lave en ny konto eller hvis din udvikler allerede har konto ved os i forvejen kan denne også bruges.


Når adgangen er oprettet, kan du selv gå ind under dit produkt igen og se om udvikleren allerede har oprettet adgangen eller tilknyttet den til hans konti.


Din udvikler har nu adgang til din løsning og det er den eneste løsning der er givet adgang til og ikke resten af dine løsninger. Skal du give adgang til flere løsninger skal adgangen oprettes på hver eneste løsning.