Administrator/udvikler Adgang til løsning

En administrator/udvikler-adgang er en adgang du kan give til en person, som du giver lov til at administrere ét eller flere af dine produkter. Personen modtager alle mails om produktet og vil også have adgang til det via sit eget kontrolpanel.

For at give adgang til din fx udvikler af din hjemmeside skal du gøre følgende.

Log på dit kontrolpanel - https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxx) og tilhørende kode.

Under dine produkter klikker du ind på den ønskede løsning, fx dit Webhotel eller Mailhotel

Så finder du punktet under det ønskede produkt der hedder Administrator/udvikler og folder punktet ud ved at trykke på det

– Indtast E-mail invitationen skal sendes til
– Tryk på “Invitér administrator

Så vil billedet opdatere og den vil skrive at den afventer bekræftelse

Den fremsendte mail til, den angivne mailadresse, som skal bekræftes, vil se sådan her ud:

Når der bliver trykket besvar af administrator/udvikler bliver man sendt til vores kundecenter for at oprette en konto

Når du accepterer invitationen vil du blive bedt om at lave en ny konto. Hvis udvikleren allerede har en konto ved os i forvejen kan denne også bruges.

Når adgangen er oprettet, kan man selv gå ind under produktet igen og se om udvikleren allerede har oprettet adgangen eller tilknyttet den til hans konto.

Din udvikler har nu adgang til din løsning og det er den eneste løsning der er givet adgang til og ikke resten af dine løsninger. Skal du give adgang til flere løsninger skal adgangen oprettes på hver eneste løsning.