Betalingsopsætning

For opsætte Betaling og forsendelse på din konto hos os kan du logge ind dit kundecenter (https://controlpanel.scannet.dk) med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende kode

Når du først er logget ind vil du få en liste over dine produkter.
- Oppe i højre hjørne vil du kunne trykke på dit navn/firma navn
- Dernæst klikker du på “Min Konto

Når du er kommet ind under “Min Konto” vil du så kunne trykke på knappen “Rediger betalingsopsætning

Vælg nu den ønskede betalingsmetode på listen og følg instrukserne på skærmen for at gennemføre ændringen.