Artikler & vejledninger / Hjemmeside / MSSQL / Administration af MSSQL 2008

Administration af MSSQL 2008

Hvordan opretter jeg forbindelse til min MSSQL 2008 database? (SQL Server Management Studio Express)

• For at kunne opnå adgang til vores MSSQL 2008 server, kan du benytte SQL Server Management Studio Express. Vi anbefaler du benytter SQL Server Management Studio Express, for at sikre kompatibilitet med vores server.
• Du kan hente SQL Server Management Studio Express her.
Her følger opsætning af SQL Server Management Studio Express:

• Åben Menuen start > Programmer > Microsoft SQL Server 2008 > SQL Server Management Studio Express.
• Udfyld vinduet som vist herunder, bekræft at servernavnet er korrekt og passer med den server din database ligger på.

• Du kan nu finde dit domæne under Databases i object explorer.