Opsætning af SMTP til webhotel

For at sende mail igennem dit webhotel ved scannet skal du bruge følgende indstillinger:

Husk at dette KUN virker på webhoteller hosted ved Scannet.

Vært: smtp.scannet.dk

Port: 25

Kryptering/sikkerhed: Uden kryptering / Ingen

Authentication/godkendelse: Nej

Husk også at opsætte SPF. Hvis det kun er Scannet mailsystemer der bruges for domænet kan du bruge følgende TXT record:

v=spf1 include:spf.scannet.dk -all

Der findes diverse plugins til forskellige CMS systemer til at konfigurere custom SMTP. Her er nogle eksempler.
I WordPress kan det gøres med et plugin som http://wordpress.org/plugins/easy-wp-smtp/

Prestashop: http://doc.prestashop.com/display/PS16/E-Mail+Parameters

Magento plugin: https://github.com/aschroder/Magento-SMTP-Pro-Email-Extension