Før du kan forbinde til et eksternt websted

Forbind via IIS manager

Før du kan forbinde til et eksternt websted, kræves det at du har slået funktionen "Internet Information Services" til i Windows.

Sådan gør du:

Slå "Internet Information Services" til på Windows 10

1. Søg efter "Windows-funktioner" på computeren, og åbn funktionen.

2. Derefter finder du "Internet Information Services" og trykker i firkanten ud for den, så der vises en sort firkant. Tryk "OK" for at slå funktionen til.

Nu er IIS manageren tilgængelig, og kan findes på computeren.

------------------------------------------------------------------------------------------------------------

I nstallér IIS Manager for Remote Administration 1.2

1. Før du kan forsætte SKAL du forbinde til et eksternt websted (microsoft hjemmeside),
 og det kræves at du har følgende administrationsværktøj installeret og du kan hente det her: IIS Manager for Remote Administration 1.2 til windows

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Efter fuldendt installation kan du nu åbne IIS manager, og forbinde til et eksternt website.

2. Søg efter "iis" i Windows, for at åbne "Internet Information Services (IIS) Manager"

3. Højreklik i "Connections" sidebaren, og tryk "Connect to a Site..."

4. Derefter indtaster du den webserver domænet ligger på.

eg. web1.curanet.dk

Og derefter indtaster du webhotellets navn

eg. ditdomæne.dk

----------------
dine login informationer finder du i dit kundecenter

---------

Tryk "Next".

5. Benyt dit FTP brugernavn, og kode til at forbinde til websitet.

Tryk "Next" for at forbinde til sitet.

6. Derefter kan du navngive forbindelsen, og trykke "Finish" for at færdiggøre opsætningen.

7. Såfremt du ikke har forbundet til vores server før, vil du se følgende:

Sæt et flueben i hver assembly, og tryk "OK".

8. Du kan nu administrer dit site gennem din IIS manager.