Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Domæne alias og bruger alias

Domæne alias og bruger alias

Hvis du har mere end 1 domæne der skal ramme samme løsning, kan man opsætte et domæne alias til mailhotellet.

F.eks har du www.a.dk og ønsker www.b.dk knyttet til samme løsning, således alle adresserne i løsningen kan fanges på enten @a.dk eller @b.dk.

Mailalias bestilles ved at sende os en e-mail på support@scannet.dk

Hvis du ønsker flere E-mailadresser, men at mailen skal ramme en eksisterende mailkonto.

F.eks har du andersand@a.dk, men ønsker også at samme modtager kan fanges på aa@a.dk eller måske anders-and@a.dk kan disse oprettes via dit kontrolpanel.

På hver mailadresse kan du klikke på tandhjulet og tilgå yderligere indstillinger for mailadressen. Find fanebladet "Aliaser" og opsæt de ekstra adresser til den eksisterende bruger.

Du kan oprette så mange alias adresser du vil.