Justering af anti-spam / anti-virus

Du justerer antispam og antivirus på følgende måde:

Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

Inde på produktet, Klik da her på Mailadministration

I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på ikonet med blyanten.

Klik på fanen 'Antivirus & Antispam'.

Du kan nu ændre indstillinger for følgende:
Antivirusbeskyttelse - Aktiveret/Deaktiveret (antivirusbeskyttelse er aktiveret som standard)
Blokering af filer med høj risiko - Ja/Nej
Antispam - Ja/Nej
Derudover kan du justere markerings- og sletningsscore for Spam.

Når du er færdig med dine ændringer, klikker du på 'Gem filterindstillinger'.