Hvordan opretter jeg en mailadresse?

De Mailadresser der følger med til vores Webhotel / Mailhotel / Webshop kan alle oprettes fra dit kontrolpanel.

Log på dit ScanNet Kontrolpanel på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende kode.

Vælg den løsning hvor din e-mail befinder sig (fx Webhotel eller Mailhotel)

Når du er logget på, skal du via din produktoversigt klike på dit domæne under “Webhotel / Mailhotel”, hvorefter du finder “Mailadministration” som vist her ude til venstre.

Der efter vil  du få vist nedenstående E-mail kontoliste. Herfra vil du kunne se listen over oprettede mailadresser. Og du vil kunne oprette nye adresser ved at trykke på "Opret ny mailkonto"

Så kan du oprette mailkontoen i "E-mail" feltet taster du det der skal stå Foran @'et og angiver den ønskede adgangs kode, BEMÆRK  æ , ø , å  er ikke tilladt som en del af din kode.

Når du har oprettet de ønskede E-mailadresser kan du enten opsætte dem i fx Outlook eller du kan tjekke dem direkte via vores webmail https://webmail.scannet.dk