Opret mail adresse

For at oprette en mailadresse på vores Hosted Exchange miljø, kan du herunder følge punkterne for at lave din nye mailadresse.
- Hvis du har mail via vores webhotel/mailhotel så kan du se mere her hvordan du opretter

Log på dit Scannet kontrolpanel (Mit ScanNet) på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk/
med dit kundenummer (SCxxxxx) og tilhørende kode

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

Nu er du inde på dit produkt, og i menuen til venstre, kilk på Exchange Kontrolpanel

Når du er i Exchange Kontrolpanelet kan trykke på knappen "Opret Bruger"

Først skal du vælge hvad slags konti det skal være med de funktioner du ønsker og derefter kan du oprette brugeren med stam oplysninger.

Når brugeren er oprettet kan der godt gå lidt før den virker, den skal lige oprettes på serveren.
Du kan tjekke mod webmail'en (http://webexchange.nu) når du kan komme ind der så skulle du også kunne sætte den op på dine klienter.