Blacklist og whitelist

Du kan oprette Blacklist (blokerings lister) og whitelist (godkendelses lister) på følgende måde:

Bemærk det kan gøres pr mailkonti dette eller på hele domænet (@ditdomæne.dk) så tjek om du bruger liste på den enkelte mailadresse eller Global listen.

Log på dit Scannet Kontrolpanel på denne URL:  Scannet Kontrolpanel

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Webhotel eller Mailhotel)

Under dit webhotel (eller Mailhotel)
Klik på Mailadministration

I mailadministrationen kan du redigere den enkelte e-mailkonto. Ved at klikker du på ikonet med blyanten.

Klik på fanen “Blacklist & whitelist” og indtast herefter den Mailadresse eller domæne du ønsker at godkende eller blokere/afvise, Når det er gjort så klik på “OPRET REGEL”

Global Blacklist eller whitelist

Du har også mulighed for at lave en Global Blacklist eller whitelist, som påvirker alle adresserne på din løsning, den kan du finde hvis du går under din mail administration på dit webhotel eller mail hotel.