Office 365 Smtp

Skal du bruge en udgående server til din Office 365 mail løsning, så skal du bruge følgende indstilling til din enhed:

Server :
smtp.office365.com

Port:
587

Kryptering:
STARTTLS

og så skal der godkendes(authenticates) via Brugernavn(din email) og tilhørende kode, før der kan sendes ud.

Og ellers så har Microsoft følgende side med yderligere oplysninger :
https://support.microsoft.com/en-us/office/pop-imap-and-smtp-settings-8361e398-8af4-4e97-b147-6c6c4ac95353