Skift Office 365 licens

Hvis du ønsker at skifte den licens der er tilknytte din Office 365 konti, så kan du se her hvordan du kan gøre det via dit kundecenter hos os.

- For at kunne skifte til en anden licens, kræver du at du enten har en ledig at skifte til eller også at du har købt en ny licens, hvis du ikke har gjort dette så kan du se her hvordan du tilføjer en office licens

Hvis du logger ind her i Mit Scannet her: https://controlpanel.scannet.dk, med dit kundenummer (SCxxxxxx) og tilhørende kode.

i listen over dine løsninger finde du dit Office 365 abonnement.

Når du er inde på løsningen vælger du “Microsoft 365 Kontrolpanel” i menuen

Inde dit Microsoft 365 kontrolpanelet så vælger du punktet "Brugerliste", i menuen i toppen for at få den samlede brugerliste frem.

Så finder du den ønskede Bruger på din liste og trykket på "Opsæt Licenser"

I vinduet der kommer frem kan du vælge mellem de licenser du så har aktive og kan vælge i mellem og så kan du klikke på hvilken licens du vil skifte til ved at trykke på Licensen, og så trykke på Ret licenser i bunden.

Nu vil du skulle godkende at du vil tilføje den nye licens på brugeren

efter det er godkendt, vil Office systemet lige skulle opdatere og så skulle skiftet til den nye licens være slået igennem inden for de næste ca. 15 min.