Office 365 Oprettelse af delt postkasse

For at oprette en delt postkasse, skal du ind i din Office portal og for at komme ind i Office portalen skal du bruge dine Office Admin bruger oplysninger.
Du finder dit Login under den enkelte Microsoft Office 365 løsning i dit kundecenter hos os som anvist her.

Opret delt postkasse til Office 365

For at få adgang til at oprette delt postkasse skal du er logge ind på https://portal.office.com
med de ovennævnte data, herefter Tryk på “Administration”s punktet i menuen til venstre.

Inde i administrationen i menuen går du under
- "Teams og grupper"
- "Delte postkasser" og trykker på "Tilføj en delt postkasse"

Nu vil du blive bedt om at angive afsender navnet og den mailadresse den delte postkasse skal have.

Når postkassen er oprettet kan du føje medlemmer til den delte postkasse så, de brugere i har kan få adgang til at se og skrive fra postkassen

Søg eller vælg de medlemmer du ønsker skal have adgang til postkassen og tryk tilføj, herefter kan det tage ca 1 times tid så skulle postkassen komme frem i Outlook hos den/de medlemmer du har tilføjet til listen.

Hvis du ønsker at rette hvem der har adgang til den delte postkasse

Så skal du under menuen "Teams og grupper" > Delte postkasser og så tryk på den postkasse du ønsker at rette medlemmer på.

I menuen uden til højre, skal du finde punktet Medlemmer og trykker på "Rediger"

Nu kan du så vælge at tilføje eller fjerne flere medlemmer fra din liste. og det tage 1-4 timer før rettighederne er slået igennem for alle.