Thunderbird Opsætning af IMAP

Thunderbird er et gratis mailprogram, og her finder du vejledning til opsætning af Exchange(light) Imap konti i Thunderbird til windows.

Start Thunderbird  programmet med ikonet :

Når programmet er startet op så finder du menupunktet i toppen “Funktioner” derefter “Kontoindstillinger

I vinduet der kommer frem finder du knappen “Kontohåndtering” vælger punktet “Tilføj mailkonto

I konto indstillingerne skal du nu taste

– Dit navn / det navn der skal vises til modtager
– Din mailadresse (eks ditnavn@domæne.dk)
– Adgangskoden der er sat da din mailkonti blevoprettet.

Hvis mail programmet ikke selv finde ud af indstillingerne vil den automatiske opsætning fejle, og du vil blive bedt om at taste yderligere informationer ind.

– Tjek dine indstillinger at der gerne er udfyldt

Indgående :
konto : IMAP
Indgående Server-adresse : www.webexchange.nu
Port: 143

Udgående:
Udgående Server-adresse: smtp.webexchange.nu
Port: 587
SSL : STARTTLS
Udgående brugernavn: Din mailadresse (eks ditnavn@domæne.dk)

Afprøv da kontoen, hvis alt er angivet korrekt skulle du kunne bagefter kunne trykke på Opret konto,

Din email konti skulle nu være sat op og være klar til brug.