Alias guide til Hosted Exchange

Et e-mailalias – Dette giver mulighed for at modtage mails fra en anden mail adresse end den der er oprettet til exchange kontoen. Dog er det kun det der står før @ der kan udskiftes.

Eksempelvis oprettes mail1@domæne.dk som en mailkonto. Ønsker man så at mails sendt til mail2@domæne.dk også skal fanges af denne konto, kan dette oprettes som et alias, dog kun hvis en adresse ikke findes med det samme navn i forvejen.

Email alias er gratis og der kan oprettes alle dem der ønskes. Oprettelsen foregår via kontrolpanelet til Hosted Exchange.

Log på dit Scannet kontrolpanel (Mit ScanNet) på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk/

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

Nu ind under produktet kan du i Menuen til venstre, trykke på Exchange Kontrolpanel.

I Exchange Kontrolpanelet kan du redigere den enkelte e-mailkonto.
For at gøre det klikker du på “Rediger”.

Klik på Aliaser for at se / redigere Aliaser
– For at tilføjet et nyt alias skriver du hvad det nye alias skal være før @ og derefter tryk op “Opret alias”, herefter skulle de virke inden for kort tid.

Domænealias (Hosted Exchange)

Du har ikke selv mulighed for at oprette et domænealias til Hosted Exchange men vi kan sagtens hjælpe med det.

kontakt os via mail med mailløsningen det skal oprettes på, samt det domænealias der skal tilføjes og send det til support@scannet.dk. Så sørger vi for opsætningen.

Hvis du har domænet liggende eksternt, skal du have adgang til DNS på domænet da der skal tilføjes nogle ting i forbindelse med opsætningen.