Artikler & vejledninger / Hjemmeside / PHP / Hvilke udvidelser er der med i PHP?

Hvilke udvidelser er der med i PHP?

PHP har mulighed for at have en række moduler inkluderet. Vores Linux Servere stræber efter at have de mest brugte moduler installeret mens samtidig at holde den enkelte server så stabil som mulig.

På alle servere vil der være adgang til det populære modul, GDlib 2.
Du kan benytte GDlib til at lave fx. grafer med eller blot dynamiske billeder.
Til at generere grafer anbefaler vi JpGraph, som er forholdsvis nemt at bruge.

Hvis du ønsker at generere .pdf filer kan vi samtidig anbefale R&OS: pdf class og FPDF.

Du kan altid placere en PHP fil på dit webhotel med følgende indhold for at se hvilke moduler og komponenter der er installeret på webhotel serveren.

<?php
phpinfo();
memory_limit er 128M på alle vores servere, og der er installeret IonCube på alle PHP hoteller