Skift af PHP version

Hvis du har brug for at Skifte din PHP version på dit Linux webhotel, så kan det gøres via dit kontrolpanel

Log på dit kontrolpanel https://controlpanel.scannet.dk med kontonr. (SCxxxxxxx) og adgangskode

Find dit webhotel i oversigten og tryk på domænet for at komme til indstillingerne til det enkelte hotel.

Inde på selve dit webhotel vil du i menuen til venstre, have et punkt der hedder PHP-version

Nu kan du så vælge mellem nogle af de nye og gamle PHP versioner, hvis det site du kørere er kodet til en fx ældre PHP version. Når du har valgt den ønskede version så tryk på "Skift PHP-version", så vil serveren opdatere dit webhotel og genstarte PHP service'en og i den sammenhæng vil din hjemmeside holde op med at svare kort når det sker.