Artikler & vejledninger / Hjemmeside / MySQL / Fejl: Token uoverensstemmelse

Fejl: Token uoverensstemmelse

Hvis du bruger Google Chrome, når du tilgår PHPMyAdmin, kan du risikere, at opleve denne fejl:

Det er en kendt bug med PHPMyAdmin og Google Chrome, og den kan enten løses ved at markere alt efter "Target" oppe i adresselinjen, slette det og trykke på "enter".

Eller du kan skifte til en anden browser midlertidigt, altså Firefox eller Internet Explorer.