Artikler & vejledninger / E-mail & Office / E-mail / Hvordan opretter jeg en mailadresse?

Hvordan opretter jeg en mailadresse?

Mailadresser oprettes fra dit kontrolpanel. Start med at logge ind på din ScanNet-konto her: controlpanel.scannet.dk.

Når du er logget på, skal du via din produktoversigt klike på dit domæne under “Webhotel / Mailhotel”, hvorefter du finder “Mailadministration” som vist her ude til venstre.

Der efter vil  du få vist nedenstående E-mail kontoliste. Herfra vil du kunne se listen over oprettede mailadresser. Og du vil kunne oprette nye adresser ved at trykke på "Opret ny mailkonto"

Så kan du oprette mailkontoen i "E-mail" feltet taster du det der skal stå Foran @'et og angiver den ønskede adgangs kode, BEMÆRK  æ , ø , å  er ikke tilladt som en del af din kode

Når du har oprettet de ønskede E-mailadresser kan du enten opsætte dem i outlook eller du kan tjekke dem direkte via vores webmail webmail.scannet.dk.