Deling af kalender

For at dele kalender skal du have adgang til vores kundecenter via dit kundenummer (SCxxxx eller mail adresse)

Log på dit Scannet kontrolpanel (Mit ScanNet) på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

Nu ind under produktet kan du i Menuen til venstre, trykke på Exchange Kontrolpanel.

I Exchange Kontrolpanelet kan du redigere den enkelte e-mailkonto.
For at gøre det klikker du på “Rediger”.

Tryk på menupunktet "Kalenderdeling"
- Nu kan du i det første felt vælge hvilken konti du vil dele kalenderen med
- I næste felt kan du vælge hvilke rettigheder personen du dele kalenderen med skal have og hvad de kan rette/ændre.
- Når tingene er valgt afslut med klik på "Del med bruger", så skal det slå igennem på serveren og så vil kontoen få de ønskede rettigheder til Kalenderen.