Artikler & vejledninger / Sikkerhed / SpamExperts / Sådan sætter du en spamrapport op

Sådan sætter du en spamrapport op

Nedenfor finder du ScanNets vejledning til, hvordan sætter en enten daglig eller ugentlig spam rapport fra SpamExperts op.

SpamExperts er et udvidet spamfilter med mange muligheder for, at du selv kan kontrollere ønskede og uønskede e-mails. Rapporten fortæller dig hvilke og hvor mange e-mails, der er blevet blokeret af spamfilteret.

Det er også muligt at hente vores PDF-vejledning, som du kan gemme på din computer, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

Hent vejledning som PDF

Før du går i gang

For at gennemføre denne vejledning skal du have følgende klar:

• Login-oplysningerne til din SpamExperts bruger

Har du ikke login-oplysningerne, kan du finde en vejledning til dette på vores hjemmeside www.scannet.dk under vejledninger. Vejledningen hedder ”Sådan logger du på SpamExperts”.

Vejledning

Denne vejledning tager udgangspunkt i Google Chrome-browseren. Benytter du en anden browser, kan billeder og betegnelser variere en smule.

Sådan logger du ind

Åbn spamfilter.scannet.dk i din browser. Indtast din e-mail i det øverste felt og din adgangskode i det nederste felt (billede 1). Tryk herefter på knappen ”Submit”.

Sådan sætter du spam rapportering op

Du får nu præsenteret dit overbliksbillede. Tryk på ”Periodic user report” i venstre menu (billede 2).

På denne side kan du oprette dine spam rapporter. Tryk på ”Add a recipient” (billede 3).

Du skal nu vælge, hvordan du ønsker dine spam rapporter:

• ”Send to”: Indtast den e-mailadresse, som du ønsker dine spam rapporter tilsendt til.
  • ”Frequency”: Vælg mellem daglige eller ugentlige rapporter.
  • ”Language”: Vælg det sprog du ønsker spam rapporterne på.

Tryk herefter på knappen ”Enable” (billede 4). Din spam rapportering er nu sat op.