Log søgning i Hosted Spamfilter

For at søge i loggen i dit Hosted Spamfilter, skal du først logge ind i filtret via dit produkt i kundecenteret.

Når du er logget ind, så via menuen find punktet Logs under Incoming

For at søge efter en bestemt(e) mail, så skal du indstille dine Query Rules. Du kan via dette søge på forskellige ting, men i dette eks er der søgt efter en bestemt afsender.

- Sender (afsender)
- Contains
- Søgefeltet, her taster du den afsender ind du vil lede efter.

I dine søge resultater vil der fx komme forskellige mails frem, blandt de mail vil du kunne se forskellige status, nogle er leveret, andre afvist, og nogle der er fanget i Karantæne (quaratined).

For at frigive den mail skal du trykke på følgende "Release and train from quarantine"