Sådan logger du på Hosted Spamfilter

Når produktet er købt, og koblet til det domæne det skal være aktivt på skal der laves lidt forskellige opsætnings indstillinger i bla DNS. i forhold til MX-records, SPF-records

Din MX record skal rettes til at bruge Spamfiltret, men dette skal KUN gøres efter det er bestilt og domænet er koblet på i forbindelse med bestillingen.

MX skal være sat op således

<domæne>       MX      10         mx.spamfilter.io

Du kan via dette dokument se de forskellige ydereligere indstillinger der skal laves :

Opsætning og konfiguration (PDF)

Log på Spamfiltret

Selve adgangen til spamfiltret finder du i dit Kundecenter under dit spamfilter produkt her :

Brugermanualen til Hosted Spamfilter kan du hente her

Brugermanual (PDF)

White-/Blacklister

Hvis du leder efter hvordan du White-/Blacklister mail, kan du vejledning via denne: Guide