Forbind via SFTP

Kunne du tænke dig at forbinde til din FTP server ved brug af SFTP?

For at forbinde til din FTP server via SFTP, skal du bruge din SSH Key.

Obs. Dette er kun gældende for vores Webhotel Starter Linux, Webhotel Standard Linux og Webhotel Premium Linux.

Det forventes at du har fulgt denne vejledning, ellers bør du starte her:
https://scannet.helpjuice.com/ssh/opret-ssh-key

Sådan forbinder du via SFTP i FileZilla.

Når du har startet FileZilla op, gå til Filer > Site Manager/Stedhåndtering (Ctrl+S).
Udfyld punkterne i programmet som vist herunder.

Hostnavn/værtsnavn kan du aflæse under webhotel siden i reseller panelet
Brug Port 22

User/Bruger er navnet på dit webhotel.

Key filen/nøglefilen er den SSH private key som du har gemt lokalt. (<navn>.ppk)