Apple iOS: iPhone og iPad opsætning af POP3

Denne guide hjælper dig med opsætningen af e-mail via POP3 i iOS på iPhone og iPad.

Hvis du har problemer med at sende post på din iPhone så kan du tjekke vores guide her :
Tjek af udgående server (SMTP) på iPhone

Fra din hjemmeskærm på din iOS enhed finder du din Indstillings app

Nu under indstillinger, så tryk på punktet Apps i bunden.

Rul ned blandt de forskellige punkter til du finder appen "Mail"

Tryk på punktet Postkonti for at komme ind til dine mail adresser på enheden.

Vælg Tilføj Konto
 – Herefter kommer en liste af muligheder.

Herefter kommer en liste af muligheder.
Vælg punktet Anden.

Nu skal du vælge hvad slags konti der skal tilføjes- Her skal vælges "Tilføj e-mailkonto"

Udfyld vinduet med dine informationer.
Feltet navn vil være det navn modtagerne af dine mails vil se som afsender.
Beskrivelse er beskrivelse af kontoen til personligt brug Arbejde f.eks.
- Tryk Næste når du færdig

Der skal vælges POP som type i det først felt.

Indgående Server
Værtsnavn: mail.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk (din mailadresse)
Adgangskode: Din adgangskode

Udgående Server
Værtsnavn: asmtp.scannet.dk
Brugernavn: email@ditdomæne.dk (din mailadresse)
Adgangskode: Din adgangskode

Din POP3 er nu klar til brug i iOS