Apple iOS: iPhone og iPad Outlook App Opsætning af Exchange

Denne guide hjælper dig med opsætningen af Exchange e-mail via Outlook App på din mobile enhed.

Når du starter Outlook App’en op vil den bede om at du indtaster Din email adresse
når du er færdig så tryk på "Tilføj konto"

Nu har du mulighed for at vælge “konfigurer kontoen manuelt

Så vil din enhed komme ud og spørge til hvad slags konti det er
her vælges Exchange

Nu skal kontien have server indstillinger m.m. indtastet og her skal følgende bruges :

Mailadresse : Din emailadresse
Adgangskode: Den kode du har angivet ved  email adressen.
Server: www.webexchange.nu
Domæne : hosting
Brugernavn: (din Email adresse)

Tryk “log på” har du angivet alle de rigtige data vil den skifte billede og typisk bekræfte du er færdig.

Din Exchange konto er nu klar til brug