Oprettelse af e-mail forwards

Oprettelse af e-mail forwards / videresendelse på Hosted Exchange via Scannet kontrolpanel

Log på dit Scannet kontrolpanel (Mit ScanNet) på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

Nu ind under produktet kan du i Menuen til venstre, trykke på Exchange Kontrolpanel.

I Exchange Kontrolpanelet kan du redigere den enkelte e-mailkonto. For at gøre det klikker du på “Rediger”.

Tryk på menupunktet "Videresendelser"
- Tast nu adresse ind du ønsker at videresende til
- Tryk på knappen "Opret videresendelse"