Deling af postkasse

For at dele din postkasse skal du have adgang til vores kundecenter via dit kundenummer (SCxxxx eller mail adresse)

Log på dit Scannet kontrolpanel (Mit ScanNet) på denne URL: https://controlpanel.scannet.dk

I oversigten (Mine Produkter) vælger du den løsning, hvor din e-mailkonto befinder sig (Hosted Exchange)

Nu ind under produktet kan du i Menuen til venstre, trykke på Exchange Kontrolpanel

I Exchange Kontrolpanelet kan du redigere den enkelte e-mailkonto.
For at gøre det klikker du på “Rediger”.

Når du er inde på den ønskede mailkonti vælg så "Postkassedeling"
- Nu kan du vælge mellem de andre Exchange konti der findes på løsningen.
- Når konto er valgt så tryk på "Del med bruger", så vil den valgte konti få adgang til kontoen og den vil dukke op i Outlook efter noget tid hos den konti som postkassen er delt med.