Opsæt en blog

En blog kan nemt oprettes via menuen til venstre under menu punktet blog.
Der kan tilføjes indlæg som du kan redigere og tilpasse din stil med billeder /kategorier /tags.

- Du kan her finde en video først med kort forklaring
- Længere nede finder du punkt vejledning til opsætning og tilføjelse af blog indlæg

For at kunne opsætte din blog går til menuen øverst til venstre

Vælg menupunktet "Blog"

Under "Opsætning" der kan du tilpasse de forskellige indstillinger for din Blog. som fx, Titel/overskrift , hvor mange indlæg/posts der skal vises pr side på Bloggen.

For at lave en Blogpost eller et nyt indlæg kan du gå under Indlæg og trykker på det røde +

For den Blogpost eller indlæg, der kan du tilføje meget forskelligt indhold. Du styrer selv indholdet og hvordan det skal fremstå inden for det design du nu har valgt til din side. Der efter har du flere ting der skal udfyldes inden du kan udgive din blogpost.

- Overskrift / titel
- Billede til post
- Kategori
- Tags