Hosted.dk - Sådan skifter du password

Start med at åbne webadressen https://cp.hosted.dk i din browser.
Indtast dit brugernavn og din adgangskode. (Det er din e-mail og samme kode, som bruges til Citrix)

Når du er logget ind vil du oppe i højre hjørne klik på dit navn og vælg Password.

Angiv dit nuværende password efterfulgt at dit nye password to gange.

Dit password skal indeholde 3 ud af 4 af disse kriterier og være minimum 8 karakterer langt:

Store bogstaver
Små bogstaver
Tal
Specialtegn (# ! *)
Genbrug ikke store dele af tidligere password, så fx Juleaften!1 ændres til Juleaften!2

Du kan læse mere her
https://docs.hosted.dk/da_DA/slutbruger-vejledninger/skift-password