Hosted.dk - Sådan sletter du en bruger

Denne vejledning hjælper dig til at slette en bruger på jeres Citrix- og fjernskrivebordsløsning. Ønsker du også at slette brugerens e-mailpostkasse, skal du gøre dette separat.

Slet en bruger

Start med at åbne webadressen https://cp.hosted.dk i din browser. Indtast dit brugernavn og din adgangskode.


Vælg Users i den vandrette menu, og vælg derefter Users i dropdown-menuen.


Find den pågældende bruger, og klik på hans navn. Klik nu på Deprovision.


Markeringen bliver nu lysegrå, hvilket betyder, at brugeren er deprovisioneret. Tryk nu på Delete for at slette brugeren helt.