Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Office 365 / Tilføj Licens

Tilføj Licens

Log ind dit Scannet kontrolpanel og i listen over dine løsninger finde du dit Office 365 abonnement.

Når du er inde på løsningen vælger du “Office 365 Kontrolpanel”

Nu kan du trykke på “Køb licenser”

Her vælger du så mellem de forskellige Office 365 licenser, og der kan du købe, eller op-/nedgradere dine licsenser.
– Hvis du ønsker at købe en licens vælge skriver du 1 i tekst boksen og bruger Bestil knappen
– Skal du op-/nedgradere så ændre du til det antal du skal bruge, enten at ligge til det tal der allerede står eller trække fra.