Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Office 365 / Tilføj dit domæne

Tilføj dit domæne

For at kunne benytte dit domæne sammen med din Office 365 løsning, skal det bekræftes over for Microsoft. Når det er bekræftet at du er ejer af domænet kan det knyttes til din office konti.
Du bekræfter domænet som en del af opsætningen via dit kontrol panel ved os, eller direkte i din office portal.

Inden du går i gang - Vær sikker på, at e-mail adresserne der skal bruges til Office 365 er oprettet
- Vær opmærksom på at mails fra din nuværende mailudbyder ikke automatisk flyttes med over til Office 365. Husk derfor altid en backup af dine e-mails.
- Når mailløsningen er flyttet til Office 365, er det vigtigt at fjerne eventuelle eksisterende MX records til den tidligere mailløsning, for at undgå fejllevering af e-mails.
- Der kan gå op til 72 timer fra MX recorden ændres, til at alle mails leveres til Office 365 mailløsningen.

Skift adgangskoden via dit kontrolpanel hos os
Du kan skifte koden til din konti hvis du har adgang til kontrolpanelet
1. Hvis du logger ind her i Dit kontrolpanel
2. Når du er logget ind i dit kontrolpanel finder du jeres office løsning i din oversigt og trykker på domænet

3. Nu er du inde på dit office 365 produkt, her skal du så ind i vores office 365 panel. Tryk på “Office 365 Kontrolpanel”

4. Når du er inde i dit Office 365 Kontrol panel finder du “Domæneopsætning” i top menuen.
– Derefter kan du se i din oversigt om det ønskede domæne allerede står til det primære domæne, eller om du har flere domæne tilknyttet.

Hvis du ønsker at tilføje et domæne mere så kan gøre følgende :
– Tast det nye domæne navn neden under (2) , og ikke et domæne med Æ/Ø/Å da det ikke fungere som maildomæne.
– Tryk på “Tilføj domæne”, hvis domænet er registeret ved os vil vores system automatisk tilføje domænet til oversigten og validere domænet.

Hvis det er et domæne mere der skal tilføjes så skal du følge guiden herunder til manuel tilføjelse af domæne
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _

Manuel tilføjelse af domæne
1. Log ind på https://portal.office.com med din administrator bruger
(Loginoplysningerne kan findes dit kontrolpanel hos Scannet)
2. Tryk på “Administration” i menuen
3. Tryk på “Konfiguration” og derefter “Domæner“
Tryk på dit domæne.
4. Ud for domænet, vil der stå “ufuldstændig konfiguration”

5. Tryk herefter på “Start konfiguration”

6. Følgende DNS rettelser/tilføj kommer frem som du skal tilføje til dit domæne hos din DNS udbyder

Når det er tilføjet til dit domænes DNS opsætning, kan der går lidt tid inden det virker, men når det er slået igennem kan du trykke på "bekræft"

7. Når følgende skærmbillede vises, marker jeg administrerer mine egne DNS-poster og tryk næste

8. Indsæt de skrevne records hos din domæneudbyder – MX, CNAME, TXT og SRV records.
- Når alle records er indsat hos din domæneudbyder, klik Bekræft, den vil validere alle records inden den gennefører opsætningen.
Der kan igen gå noget noget tid inden alle records kan valideres i portalen

9. Domænet er nu konfigurereret og du er klar til at bruge dine Office 365 produkter.