Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .se domæner

.se domæner

Hvad er et .se domæne?

.se er et landespecifikt toplevel-domæne (ccTLD) for Sverige.

Du kan bestille .se-domæner her.

Sådan gør du

Oprettelse: Indehaver skal oplyse gyldigt CVR- eller CPR-nummer ved bestilling.

Flytning: Indehaver skal rekvirere et authorization ID hos den nuværende udbyder. Auth ID fremsendes til ScanNet, der herefter gennemfører flytningen.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk.