.fo Domæner

.fo er administreret af Øksinavn i Færøerne. Vi tilbyder ikke registrering af .fo domæner, men du kan bestille dit .fo domæne direkte hos Øksinavn (https://xn--kisnavn-p1a.fo/) og efterfølgende skifte til vores navneservere. Dvs. at du kan administrere domænets DNS hos os, men du betaler den årlige fornyelse direkte til Registratoren.

Kontakt os endelig hvis du har spørgsmål til at få DNS administration på et .fo domæne