Artikler & vejledninger / Sikkerhed / Online Backup / Billeder, video og musik mapperne

Billeder, video og musik mapperne

Hvis du tager backup af dine dokumenter kan du opleve at billeder, video og musik mapperne tages med i backuppen trods de ikke er valgt. Dette skyldes windows har nogle skjulte genveje til disse biblioteker som backuppen tager med.

Du skal i klienten gå under "Indstillinger" (Tandhjulet nederst) og væge "Muligheder" hvorefter du fjernet fluebenet i "Følg Link"

Tryk OK, og gem øverst i hoved vinduet.