Planlagt backup fejlet

Remote Backup - Planlagt backup fejlet / Scheduled backup missed

Du kan risikere at få en rapport fra backup systemet med fejlen "Planlagt backup fejlet" / "Scheduled backup missed" alt efter hvilket sprog du har valgt.
Denne fejl indikerer at den planlagte backup slet ikke er kørt, hvilket der kan være flere årsager til. De typiske årsager til dette er som følgende:

• Online Backup Scheduler servicen, har ikke haft rettigheder til at starte den planlagte backup.
• Klienten har ikke været startet, på den computer hvorpå den er installeret.
• Computeren hvorpå klienten er installeret, har ikke haft adgang til internettet.
• Sikkerhedssoftware har blokeret klientens adgang til internettet.

Sikkerhedssoftware såsom antivirus og firewall kan godt blokere for at den planlagte backup bliver gennemført korrekt, hvor vi eksempelvis har set Norton Internet Security være synderen i adskillige tilfælde. Her vil det være nødvendigt at tillade Remote Backup klienten adgang til at oprette forbindelse i gennem sikkerhedssoftwaren.