Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Opsætning af POP3 i Outlook 2016

Opsætning af POP3 i Outlook 2016

Med denne vejledning har du mulighed for at opsætte en POP3 konto i Outlook 2016.

Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook 2016 installeret og du kender din e-mailadresse samt adgangskoden for denne.

Opsætning

Start dit outlook op, Derefter Klik på “Filer”.

Klik på “Kontoindstillinger” og derefter på “Kontoindstillinger…” i dropdown menuen.

Klik nu på “Ny…”..

Nu skal følgende udfyldes
– Skriv din mailadresse ind
– Tryk på Avancerede Indstillinger
– Sæt kryds i “Lad mig manuelt konfigurere min konto” og klik herefter på “Opret forbindelse”.

Vælg nu “POP” som kontotype

Udfyld nu dine brugeroplysninger:

Skriv pop.mailcloud.dk i “indgående post:”
I indgående post port skal der stå 110

Skriv smtp.mailcloud.dk i “Udgående post:”
I Udgående post post skal der stå 587
Krypterinsmetode STARTTLS

Note! Vi tillader også at man sender igennem standard port 25, dog bloker mange internet udbydere i dag for denne port og derfor tilbyder vi et alternativ (port 26).

Anden e-mail klient

Har du en ældre udgave en Outlook eller en helt andet e-mail klient, vil indstillinger som beskrevet her i vejledningen, stadig være de samme, muligvis dog med en anden tekst formulering.

F.eks. vil man skulle på en Apple Mac i OS X Mail, under ”Serverindstillinger” og der skal sættes flueben i ”Brug Secure Sockets Layer (SSL). Vælg underfanen ”Avanceret” og sæt kryds i ”Brug SSL”.