Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2010 (manuelt)

Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2010 (manuelt)

Nedenfor finder du en vejledning til manuel opsætning af din Exchange konto i Outlook 2010. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Outlook 2010 Exchange-opsætning

Video guide - Outlook 2010: Komplet Exchange manuelt

Indledning

Med denne vejledning har du mulighed for manuelt at opsætte din Exchange konto i Outlook.

Beskrivelse

Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook 2010 installeret og du kender din e-mail adresse samt adgangskoden for denne.

Opsætning

Start med at åbne dit Windows 'Kontrolpanel' og klik på 'Brugerkonti og Familiensikkerhed'.

Åben 'Post'.

Tryk på 'Tilføj…'.

Skriv f.eks. 'Outlook'. Tryk 'OK'.

Vælg punktet ' Konfigurer serverindstillinger eller yderligere servertyper manuelt '. Tryk 'Næste'.

Vælg punktet ' Microsoft Exchange eller en kompatibel tjeneste '. Tryk 'Næste'.

Udfyld punkterne 'Server:' og 'Brugernavn:' med følgende:

• casarray.mailcloud.dk
  • [Din fulde e-mail adresse]

Tryk på 'Flere indstillinger…'.

OBS! Muligheden " Brug Cachelagret Exchange-tilstand " er valgfri. Med Cachelagret Exchange-tilstand gemmes en kopi af din postkasse lokalt på computeren, så du hurtigt kan få adgang til dine data, og den opdateres ofte med den server, hvor Microsoft Exchange køres.

Note! Har du problemer med at din postkasse ikke synkronisere korrekt, kan man med fordel fjerne fluebenet i 'Brug Cachelagret Exchange-tilstand', som dog kan betyde nedsat hastighed i Outlook.

Vælg fanen 'Forbindelse'.

Sæt flueben i punktet ' Opret forbindelse til Microsoft Exchange med http ' under overskriften ' Outlook overalt '. Tryk på knappen 'Exchange-proxyindstillinger'.

Udfyld felterne med følgende:

• Skriv 'login.mailcloud.dk' i ' Brug denne URL til at oprette forbindelse til proxyserveren til Exchange: '.
  • Sæt 'Opret kun forbindelse med SSL' og ' Gensidig godkendelse af session, når forbindelsen… ' aktiv.
  • Skriv 'msstd:*.mailcloud.dk'.
  • Sæt kun ' Opret først forbindelse med… på langsomme netværk ' aktiv.
  • Vælg 'Basisgodkendelse' under 'Indstillinger for proxygodkendelse'.

Tryk 'OK', 'OK' og 'Næste'.

Tillykke, din e-mail konto er nu konfigureret. Tryk 'Udfør'.

Du kan nu starte Outlook op.

Ved opstart af Outlook vil følgende advarsel komme frem, hvor du skal tillade webstedet ' http://autodiscover. mailcloud.dk/autodiscover/autodiscover.xml/autodiscover.xml ', som er nødvendig for kunne benytte alle de mange muligheder og funktioner der følger med en Exchange konto. Hvis du vil undgå at se denne besked igen, skal man sætte flueben i punktet ' Spørg mig ikke om dette websted igen '. Tryk 'Tillad'.

Første gang du starter Outlook med en ny profil, kan du blive bedt om at taste din konto oplysning to gange. Dit brugernavn er din fulde e-mail adresse og adgangskoden er den som blev valgt ved oprettelse af kontoen. Hvis du vil undgå at se denne besked igen, skal man sætte flueben i punktet ' Husk mine legitimationsoplysninger '.