Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2010 (autodiscovery)

Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2010 (autodiscovery)

Nedenfor finder du en vejledning til automatisk / autodiscovery opsætning af din Exchange konto i Outlook 2010. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Outlook 2010 Exchange-opsætning

Video guide - Outlook 2010: Komplet Exchange automatisk

Indledning

Med denne vejledning har du mulighed for at opsætte din Exchange konto på Outlook 2010.

Beskrivelse

Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook 2010 installeret og du kender din e-mail adresse samt adgangskoden for denne.

Opsætning

Start med at åbne dit Windows "Kontrolpanel" og klik på "Brugerkonti og Familiensikkerhed".

Åben "Post".

Tryk på "Tilføj…".

Skriv f.eks. "Outlook". Tryk "OK".

Indtast dit navn i feltet "Navn:", din e-mail adresse i "E-mail-adresse:" og din adgangskode i "Adgangskode:". Gentag din kode i "Skriv adgangskoden igen". Tryk "Næste".

Du vil nu blive mødt med en advarsel, om du vil tillade at vores Exchange server konfigurerer din Outlook opsætning. Hvis du vil undgå at se denne besked igen, skal man sætte flueben i punktet "Spørg mig ikke om dette websted igen". Tryk "Tillad".

Indtast først din e-mail adresse og derefter din adgangskode. Tryk "OK".

Tillykke, din e-mail konto er nu konfigureret. Tryk "Udfør".

Du kan nu starte Outlook op.