Opsætning af Office 365 - MacOS Mail

Guide til opsætning af Office 365 mail adresser til MAC Mail

Åben MacOS Mail App’en. Det findes nemt ved at klikke på luppen i øverste Højre hjørne, eller ved at trykke på knappen Command og Mellemrumstasten – Søg på mail.

Når du åbner Appen skal du gå til Mail i øverste venstre hjørne ved siden af Applelogoet
klikke på Tilføj Konto

Du præsenteres nu for et vindue hvori du skal vælge mailkonto-udbyder.
Vælg Exchange Mail-konto og klik næste.

Indtast informationerne til din Office 365 mailkonto.

Navn : Dit navn
Emailadresse: <email@domæne.dk>

Så vil du skulle trykke på "Log ind"

Nu vil du så skulle taste koden til din Office konti
- Indtast din adgangskode til kontoen og tryk på Log på

Med Microsofts sikkerhedsstandarder vil du nu skulle gennem Opsætning af authenticator

Når du har sat authenticator op vil du skulle Acceptere at Outlook for adgang til at opdatere automatisk på din enhed
- Tryk Acceptér

Din Office 365 Email er nu klar til brug i MacOS Mail