Artikler & vejledninger / Hjemmeside / Domæner / .name domæner

.name domæner

Hvad er et .name domæne?

.name er et generisk toplevel-domæne (gTLD), og er ikke tilknyttet et specifikt land eller område.

Der er ikke restriktioner på brug af .name-domæner, og du kan derfor bestille det på vores domæneside.

Sådan gør du

Oprettelse: Oprettes umiddelbart efter bestilling.

Flytning: Indehaveren vil få tilsendt en anmodning om transfer pr. e-mail fra ”dot Name”. Denne anmodning skal godkendes, hvorefter flytningen af domænet vil blive gennemført.

Overdragelse: Overdragelse sker igennem ScanNet. Der findes i kontrolpanelet en formular til at overdrage et domæne. Denne findes under hvert enkelt domæne og genereres ved at trykke på knappen ”overdragelse”. Formularen indsendes til ScanNet på support@scannet.dk.