Artikler & vejledninger / Hjemmeside / MySQL / Jeg har en MySQL database fra min gamle udbyder, hvordan importerer jeg den?

Jeg har en MySQL database fra min gamle udbyder, hvordan importerer jeg den?

I tilfælde hvor du gerne vil importere en data fra en eksisterende udbyder, skal du logge ind i din database via en browser, og skrive eksempelvis database serverens navn i adressefeltet.

Efterfølgende vælger du din database i menuen til venstre, og nu kan du i top-menuen finde et punkt der hedder "Importér". Her vælger du blot filen på dens lokale placering, og klikker på "Udfør".