Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Apple IOS: Opsætning af Komplet Exchange på iPad og iPhone

Apple IOS: Opsætning af Komplet Exchange på iPad og iPhone

Nedenfor finder du ScanNets vejledning til, hvordan du sætter en Komplet Exchange-konto op på din iPhone eller iPad. Har du Hosted Exchange Komplet fra ScanNet, skal du benytte denne vejledning.

Komplet Exchange er den mest avancerede type e-mailserver og kører på Microsofts Exchange-platform.

Nogle ældre telefoner har ikke muligheden for at opsætte en Komplet-konto. I stedet kan du sætte en POP3-konto op på din telefon. Du finder vores POP3-vejledning på hjemmesiden under vejledninger.

Det er også muligt at hente vores PDF-vejledning, som du kan gemme på din computer, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

Hent vejledning som PDF

Før du går i gang

For at gennemføre denne vejledning skal du have følgende klar:

• Login-oplysningerne til Komplet Exchange-konto

Vejledning

Denne vejledning tager udgangspunkt i iPhone 6. Benytter du en iPad eller en anden iPhone-version, kan billeder og udtryk variere en smule.

Opsætning af Komplet Exchange

Lås din Apple-enhed op og vælg indstillinger (billede 1).

Under indstillinger skal du vælge ”E-mail, kontakter, kalendere” (billede 2).

Vælg ”Tilføj konto” (billede 3).

Vælg derefter ”Exchange” (billede 4).

Du skal nu indtaste login-oplysningerne til din Komplet Exchange-konto (billede 5):

• E-mail: Indtast din fulde e-mailadresse
  • Server: Indtast login.mailcloud.dk
  • Brugernavn: Indtast din fulde e-mailadresse
  • Adgangskode: Indtast dén adgangskode, som blev valgt sammen med din e-mailkonto

Din enhed vil bruge 10-60 minutter, alt efter internetforbindelse, på at synkronisere, og vil derefter være klar til brug. Din Apple-enhed vil nu spørge hvilke data, der skal synkroniseres. Vælg hvilke data du ønsker at få synkroniseret og afslut ved at trykke ”Arkiver”.