Artikler & vejledninger / E-mail & Office / Mailcloud / Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2011 på Mac (autodiscovery)

Opsætning af Komplet Exchange i Outlook 2011 på Mac (autodiscovery)

Nedenfor finder du en vejledning til automatisk / autodiscovery opsætning af din Exchange konto i Outlook 2011. Det er også muligt at hente vores PDF vejledning og som du er velkommen til at gemme lokalt, sende til en ven eller udskrive til dine kollegaer.

PDF vejledning - Outlook 2011 (Mac) Exchange-opsætning

Indledning

Med denne vejledning har du mulighed for at opsætte din Exchange konto på Outlook 2011 (Mac).

Beskrivelse

Der tages udgangspunkt i at du allerede har Outlook 2011 installeret og du kender din e-mail adresse samt adgangskoden for denne.
Hvis det er første gang du starter Outlook 2011 op på din Mac, starter konfiguration automatisk og du kan blot springe til punktet "Konfiguration".

Opstart

Start Outlook 2011, gå under menuen "Outlook" og vælg "Indstillinger".

Konfiguration

Under "Indstillinger" åbner du punktet "Konto".

Tryk på "Exchange-konto" ikonet.

Udfyld punktet "E-mail-adresse" med din e-mail adresse. Vælg "Brugernavn og adgangskode" i punktet "Metode:" og skriv igen din e-mail adresse og adgangskode. Sæt flueben i punktet "Konfigurer automatisk".

Tryk "Tilføj konto".

Tryk "Tillad".

OBS! Du vil nu blive mødt med en advarsel, om du vil tillade at vores Exchange server (mailcloud.dk) konfigurerer din Outlook opsætning. Hvis du vil undgå at se denne besked igen, skal man sætte flueben i punktet "Brug altid mit svar for denne server".

Dine oplysninger bliver kontrolleret og systemet finder den korrekte opsætning.

Luk vinduet.

Tillykke, din konto er nu klar til brug.